dilluns, 14 de maig del 2012


 INDEMNITZACIONS PER EXTINCIO DE CONTRACTE DE TREBALL AMB LA REFORMA 2012

Es  suprimeix la  indemnització per acomiadament improcedent de 45 dies per any de servei i fins a un màxim de 42 mensualitats que des d’ara ja no s’aplica. A partir de l’entrada en vigor del reial decret llei la indemnització serà de 33 dies per any de treball i fins a un màxim de 42 mensualitats.

 Als contractes celebrats amb anterioritat a l’11 de febrer de 2012 es mantindrà el càlcul de la indemnització d’acord amb la normativa anterior fins el moment de l’entrada en vigor del real Decret, essent aplicable, a partir d’aquell moment, la nova quantia de 33 dies per any treballat.



1 comentari:

  1. By a 6-3 vote, the Professional and 토토사이트 Amateur Sports Protection Act , which since 1992 has prohibited full-scale sports activities betting in each state but Nevada, was struck clear from the ledger. And it stands as a shining example of sports activities betting’s allure — the camaraderie created by betting together could be almost as pleasant as winning bets. Twitter and Instagram are good shops for data distribution, and a few individuals start non-public Twitter accounts to keep their bets among a particular group.

    ResponElimina